Deniz Sonar ve Sismik Sörveyleri Kursu Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi: 19-03-2018

Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü ev sahipliğinde INOC (İslam Ülkeleri Oşinografi Merkezi) tarafından 16-23 Mart 2018 tarihleri arasında “Deniz Sonar ve Sismik Sörveyleri Kursu” düzenlenmekte olup, bugünkü öğleden sonraki oturumlarda jeofizik sismik veri işlem teknikleri Dr. Özdoğan Yılmaz tarafından Arnavutluk, Mısır, İran, Tunus, Irak, Irak, Kuveyt, Suudi Arabistan, Azerbeycandan gelen katılımcılara sunmuştur.

Kendisinin yazmış olduğu 3 Jeofizik kitabı, başta ABD’deki üniversitelerde olmak üzere bütün dünyada ders kitabı olarak okutulmaktadır. Ayrıca, kendisi, 1991 yılında Amerikan Uluslarası Jeofizik Teşkilatının verdiği “Virgil Kauffman Altın Madalya”, 1992 yılında Avrupa Yerbilimleri ve Mühendisleri Cemiyeti tarafından verilen “Conrad Schlumberger Yüksek Ödülü” ve 2002 yılında da “Petrol Endüstrisinde, mesleğe yaptığı olağanüstü ve nüfuzlu katkılarından ve uygulamalı jeofizikte yaptığı köklü araştırmalardan ötürü” Avrupa Bilimler Akademisine seçilmiştir.

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast