Dokuz Eylül Üniversitesi’nin 36’ncı Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları

Yayınlanma Tarihi: 28-07-2018

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin, 36’ncı kuruluş yıldönümü 27 Temmuz 2018’de Kaya Termal Otel’de düzenlenen törenle kutlanmıştır.

Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinliğe TBMM Başkanı Binali YILDIRIM onur konuğu olarak katılmıştır. Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet HOTAR tarafından, yıllar önce DEÜ – Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü’nde Gemi İnşaatı Yüksek Lisans sınavını kazanan ve kayıt olan ancak devamsızlık nedeniyle kaydı silinen Sayın Binali YILDIRIM’a, Fen Bilimleri Enstitüsü – Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Anabilim Dalı’na yeniden kayıt edildiğini gösteren öğrenci kimlik kartı takdim edilmiştir.

Törende Meclis Başkanı Binali YILDIRIM ve Rektörümüz Prof.Dr. Nükhet HOTAR tarafından, DEÜ’den emekli olan öğretim üyelerine teşekkür plaketi verilmiştir. Enstitümüz eski öğretim üyelerinden Prof.Dr. Nihat TAŞPINAR’a plaketini eski Yüksek Lisans öğrencisi ve Meclis Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM vermiştir. 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi’nde kendi bölümlerini dereceyle bitiren mezunlara da tablet hediye edilmiştir.

Etkinliğe Enstitümüzü temsilen Enstitü Müdürümüz Prof.Dr. Günay ÇİFCİ, Müdür Yardımcılarımız Doç.Dr. Harun GÜÇLÜSOY ve Doç.Dr. Mine Sezgül KAYSERİ ÖZER ile DEÜ-TEKNEMER’den Prof.Dr. Gökdeniz NEŞER katılmıştır.

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast