SHOD Üstün Hizmet Ödülü – 13.05.2024

Yayınlanma Tarihi: 13-05-2024

Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü olarak Rize Recep Tayyip Erdoğan üniversitesinde gerçekleştirilen T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanlığı’nın 2024 yılı Olağan Kurul Toplantısına katılım sağladık. Toplantının ilk gününde bu yıl ilk defa verilen SHOD Üstün Hizmet Ödülü enstitümüzün bu yönde aday gösterdiği ve Kurul tarafından uygun bulunan, fiziksel oşinografi alanındaki ulusal ve uluslararası alanlarda gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla her daim bizi gururlandıran enstitümüz öğretim üyesi ve Deniz Bilimleri Ana Bilim dalı başkanı Prof. Dr. Şükrü Beşiktepe hocamıza takdim edilmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Bu yıl ilk defa verilen SHOD Üstün Hizmet Ödülü’nü almaya hak kazanan enstitümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Şükrü Beşiktepe hocamıza ödülünü SHOD Kurul Başkanı Deniz Albay Sn. Hakan Kuşlaroğlu tarafından takdim edilmiştir.