Yurt İçi Doktora Burs Programları Tanıtım Toplantısı- 14.10.2024

Yayınlanma Tarihi: 11-10-2024

TÜBİTAK  tarafından  sürdürülebilir  kalkınma  ve  teknolojik  gelişime öncülük  edecek insan kaynağının nicelik ve niteliğinin artırılması amacıyla lisansüstü eğitim yapan üretken, duyarlı, yeniliklere açık ve araştırmacı öğrenciler için “2210 Yurt içi Yüksek Lisans Burs Programları” ve “2211 Yurt içi Doktora Burs Programları” yürütülmektedir. 2024 yılı bu programların başvuruları 07 Ekim – 25 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Lisansüstü öğrencilerimizi bilgilendirmek  ve  bu  burs programlarına katılımlarını teşvik etmek için Ekim ayının teması “Lisansüstü Eğitimde Burs Fırsatları” olarak belirlenmiştir.

Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü ile Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü iş birliğinde, eğitimlerine devam eden öğrencilere ilgili konuda bilgilendirme yapılması amacıyla “Yurt içi Doktora Burs Programları” konulu toplantı Enstitümüz Canlı Deniz Kaynakları Programı Araştırma Görevlisi Remzi KAVCIOĞLU’nun sunumuyla 14 Ekim 2024 tarihinde saat 14:30’da Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Tosun KONUK toplantı salonunda düzenlenecektir.