2023 Yılı Türk Dış İlişkilerinin Değerlendirilmesi Paneli – 26.12.2023

Yayınlanma Tarihi: 25-12-2023

Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü ile Ege Bölgesi Uygulama ve Araştırma Merkezi (EBAMER) işbirliğinde 2023 Yılı Türk Dış İlişkilerinin değerlendirilmesi amacıyla, DEU İşletme Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şevket OVALI’nın moderatörlüğünü üstlendiği ve Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı ERHAN, T.C. Dış İşleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Naciye Gökçen KAYA ve DEU İşletme Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğr. Üyesi  Doç. Dr. İrem AŞKAR KARAKIR’ın panelist oldukları “2023 YILI TÜRK DIŞ İLİŞKİLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ PANELİ” başlıklı etkinlik 26 Aralık 2023 Salı günü 13.30-16.00 saatleri arasında Dokuz Eylül Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) 15 Temmuz Şehitler Salonu’nda gerçekleştirilecektir.