2023 Yılı Türk Dış İlişkilerinin Değerlendirilmesi Paneli – 26.12.2023

Yayınlanma Tarihi: 21-12-2023

2023 yılını tamamlarken Türk Dış İlişkilerini değerlendirmek için Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet Hotar hocamızın teşrifleri ile enstitümüz ve üniversitemiz Ege Bölgesi Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde İstanbul Altınbaş Üniversitesinin değerli Rektörü Prof.Dr. Çağrı Erhan, T.C. Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Naciye Gökçen Kaya ve üniversitemiz İşletme Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İrem Aşkar Karakır’ın değerli tebliğleri ile üniversitemiz İşletme Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şevket Ovalı moderatörlüğünde gerçekleşecek panelimiz için 26 Aralık 2023 Salı günü 13.30’da üniversitemiz Rektörlük Binası Desem 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonundayız. İlgi duyan tüm katılımcıları etkinliğimize bekleriz.