Atıksız Körfez Dönüşen Gelecek Projesi – 30.11.2022

Yayınlanma Tarihi: 30-11-2022

Tarım ve Orman Bakanlığı Konak İlçe Müdürlüğü koordinasyonunda Enstitümüz önderliğinde yürütülen “Atıksız Körfez Dönüşen Gelecek” projemizin son dalışını Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi su altı toplulukları öğrencileri ile Sahil Güvenlik Komutanlığımız ve Deniz Polisimiz nezaretlerinde Narlıdere’de gerçekleştirdik. Açılış konuşmalarını Tarım ve Orman Bakanlığı Konak İlçe Müdürü Ruhşan Özdemir Çifçi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi su altı toplulukları başkanları, Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Enstitümüz Müdür V. Doç.Dr. Nil Kula tarafından yapılan ve dalış öncesi gerçekleştirilen toplantıda 21 Aralık 2022 günü Üniversitemiz ev sahipliğinde Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek proje paneline dair bilgiler verildi. Öğrenci ve hocalarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor, 21 Aralık 2022 tarihinde tüm kamuoyuyla beraber Sabancı Kültür Merkezimizde buluşmayı diliyoruz.