INOC Etkinliği- 29.03.2022

Yayınlanma Tarihi: 30-03-2022

İslam İşbirliği Teşkilatının (The Organization of Islamic Cooperation-OIC) Bilimsel ve Teknolojik İşbirliği Daimi Komitesinin (Ministerial Standing Committee on Scientific and Technological Cooperation-COMSTECH) Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü ile temsil edildiği İslam Ülkeleri Oşinografi Ağı (Inter-Islamic Network on Oceanography-INOC) tarafından organize edilen, açılış konuşmasını INOC Başkanı Prof. Dr. Şermin AÇIK ÇINAR ve moderatörlüğünü INOC Sekreteri Prof Dr. Bülent ÇAVAŞ’ın gerçekleştirdiği, Türkiye, Fas, Libya ve Malezya’daki üniversitelerden öğretim üyelerinin katılımıyla Deniz Bilimlerindeki son gelişmelerin aktarıldığı 29 Mart 2022 tarihinde düzenlenen “Latest Developments on Marine Sciences-III” konulu etkinliği linkteki videodan izleyebilirsiniz.

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast