Kariyer Etkinliği – 27.09.2023

Yayınlanma Tarihi: 25-09-2023

Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü ile Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü işbirliğinde Mezunlarımızın kariyer yolculuklarında kazandıkları deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşabilmeleri kapsamında başlatılan “Bir Mezunumuz Anlatıyor” etkinlik serisinin ilki  olan “Deniz Jeofiziğinde Akademik Eğitim ve Kariyer İmkanları” başlıklı söyleşi Doç. Dr. Sinem AYDIN’ın moderatörlüğünde, Enstitümüz Deniz Jeolojisi ve Jeofiziği Programı mezunlarından Araş. Gör. Dr. Tarık İLHAN’ın katılımıyla 27 Eylül 2023 tarihinde saat 11.00’de onlineDEU platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

onlineDEU Bağlantı Linki:DEU DBTE Mezunları

veya

Etkinliğe kayıt olmak için “nuranozlem.yildiz@deu.edu.tr” adresine mail gönderebilirsiniz.