Kariyer Etkinliği – 29.09.2023

Yayınlanma Tarihi: 28-09-2023

Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü ile Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü iş birliğinde Mezunlarımızın kariyer yolculuklarında kazandıkları deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşabilmeleri kapsamında başlatılan “Mezunlar İçin Hayat Boyu Öğrenme Webinarları I” etkinlik serisinin ilki olan “Deniz Bilimlerinde R Programının Kullanımı” başlıklı seminer Doç. Dr. Sinem AYDIN’ın moderatörlüğünde, Enstitümüz Deniz Kimyası Programı mezunlarından Araş. Gör. Dr. Hakan ALYÜRÜK’ün katılımıyla 29 Eylül 2023 tarihinde saat 11.00’de onlineDEU platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

onlineDEU Bağlantı Linki: DEU DBTE Mezunları

veya

Etkinliğe kayıt olmak için “nuranozlem.yildiz@deu.edu.tr” adresine mail atabilirsiniz.