Okyanus Bilimleri On Yılı Konferansı – 01.12.2023

Yayınlanma Tarihi: 01-12-2023

Üniversitemiz Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü, Ege Bölgesi Uygulama ve Araştırma Merkezi (EBAMER), İzmir İli Stratejik Planlama, Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (İZİSYÖM) ile Denizcilik Fakültesi işbirliğinde Birleşmiş milletler tarafından ilan edilen okyanus bilimleri on yılını oşinografi, hukuk, seyir ve sürdürülebilirlik ve çevre alanlarında değerlendirmek amacıyla, Prof. Dr. Nil Kula Değirmenci’nin moderatörlüğünü üstlendiği ve davetli konuşmacıların Prof. Dr. Murat Gündüz (oşinografi), Prof. Dr. Gökhan Tenikler (sürdürülebilir-Birleşmiş Milletler), Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Doymuş (seyir) ve Dr.  Öğr. Üyesi Nurser Gökdemir Işık (hukuk) olduğu “OKYANUS BİLİMLERİ ON YILI KONFERANSI” başlıklı etkinlik bugün saat: 10.00-12.00 arasında Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Erol İZDAR toplantı salonunda gerçekleştirdik.

Davetli konuşmacılarımıza ve tüm dinleyicilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast