Panel Etkinliği – 01.02.2024

Yayınlanma Tarihi: 30-01-2024

Üniversitemiz Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü ile TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI İZMİR ŞUBESİ işbirliğinde İzmir’deki Sulak Alanların genel durumunun değerlendirilmesi amacıyla, Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit ERDEM in moderatörlüğünü üstlendiği ve Dokuz Eylül Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü öğretim üyesi Prof. Dr. Doğan YAŞAR, Ege Üniversitesi, Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ortaç Onmuş, Dokuz Eylül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Melis Somay Altaş ve Ege Üniversitesi, Biyoloji Bölümü öğretim elemanı Araştırma Görevlisi Sultan Kübra Toker’in panelist oldukları İzmir’deki Sulak Alanların Genel Durumu ve Çakalburnu Lagünü’nün Önemi başlıklı etkinlik 1 Şubat 2024 Perşembe günü 13.30-16.00 saatleri arasında Dokuz Eylül Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) 15 Temmuz Şehitler Salonu’nda gerçekleştirilecektir.