Atıksız Körfez Dönüşen Gelecek Paneli – 21.12.2022

Yayınlanma Tarihi: 21-12-2022

Rektörlüğümüz himayelerinde Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitümüz ev sahipliğinde 21.12.2022 tarihinde Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen Atıksız Körfez Dönüşen Gelecek Panelimiz Tarım ve Orman Bakanlığı Konak İlçe Müdürü Ruhşan Özdemir Çifçi, İZTO ve EİB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin Çakan, BM FAO Kıdemli Program Koordinatörü Özcan Türkoğlu, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen ile üniversitemiz rektörü Sn. Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın açılış konuşmaları ile başlarken enstitümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Gökdeniz Neşer’in panelist enstitümüz müdür vekili Prof. Dr. Nil Kula Değirmenci’nin oturum başkanlığını üstlendiği panel sonrası 3D yazıcı ile atölye çalışması ile proje kapsamında çekilen fotoğraflardan oluşan sergi katılımcıların ilgilerine sunuldu.

Bu projenin öncü kuruluşlarından olan çevre dostu üniversitemiz ve enstitümüz denizel çevrenin korunması yolunda her türlü desteği vermeye devam edecektir.